Miten toimit

  1. ota yhteyttä ja sovitaan vuokrausajankohdasta
  2. kylpyaltaan voit joko noutaa itse tai tuomme sen sinulle lisähinnasta
  3. kärryn vetoon tarvitset vain vetokoukullisen auton
  4. valitse tasainen paikka ja laske tukijalat alas
  5. täytä allas vedellä vähintään minimimerkkiin asti
  6. tee tuli kaminaan ja lisää puita tarvittaessa
  7. lämmitysaika n. 2h veden alku- ja ulkolämpötilan mukaan
  8. tyhjennys onnistuu mukana seuraavan letkun avulla
  9. sekä allas että peräkärry palautettava puhdistettuna

Optima Palju 1.  Kylpytynnyri on alumiinisisustainen ja pintamateriaali on muovikomposiitti. Paljun halkaisija on 150 cm ja tilavuus on 2250 l. Palju on 8-11 hengelle. Paljun takaosassa akulla toimiva led valaistus. Tynnyrissä on tehokas ulkopuolinen puulämmitteinen 35kw kamiina. Paljussa on lämpökansi mikä pitää veden lämpöisenä yön yli. Suositeltava kylpylämpötila on 37 astetta. Palju vuokrataan aina desinfioituna ja mukana tulee tarvittavat veden puhdistuskemikaalit.

Cozy Palju 2. Kylpytynnyri on muovisisuksellinen ja pintamateriaali on muovikomposiitti. Paljun halkaisija on 170 cm ja veden tarve on noin 1000 – 1400 litraa. Palju on 4-6 hengelle. Kärryn leveys on 190cm. Sisä ja ulkopuolella on akulla toimivat led valot. Tynnyrissä on tehokas ulkopuolinen puulämmitteinen teholtaan 35kw kamiina. Paljussa on 7cm vahvalla eristeellä oleva lämpökansi mikä pitää veden lämpöisenä yön yli. Lämmitysaika on 2-3 tuntia veden/ilman lämpötilasta riippuen. Suositeltava kylpylämpötila on 37 astetta. Palju vuokrataan aina desinfioituna ja mukana tulee tarvittavat veden puhdistuskemikaalit.

Breezy Palju 3. Kylpytynnyri on muovisisuksellinen ja pintamateriaali on petsatusta kuusesta. Paljun halkaisija on 170 cm ja veden tarve on noin 1000 – 1400 litraa. Palju on 4-6 hengelle. Kärryn leveys on 230cm. Sisä ja ulkopuolella on akulla toimivat led valot. Tynnyrissä on tehokas ulkopuolinen puulämmitteinen 22kw kamiina. Paljussa on 7cm vahvalla eristeellä oleva lämpökansi mikä pitää veden lämpöisenä yön yli. Lämmitysaika on 2-3 tuntia veden/ilman lämpötilasta riippuen. Suositeltava kylpylämpötila on 37 astetta. Palju vuokrataan aina desinfioituna ja mukana tulee tarvittavat veden puhdistuskemikaalit.